Blog van Anne #27: Super zachte kussens van het merk Moyha

 

Hoi,

Ken je het merk van de meest zachte kussens al? Dat is Moyha! Sinds afgelopen zomer heeft de Rebellenclub deze kussens in de collectie. 

Moyha heeft niet alleen een prachtige collectie, maar draagt ook nog eens bij aan een goed en duurzaam verhaal. De dames van Moyha hebben dit merk met veel liefde opgezet in Polen. Met veel passie werken ze aan prachtige collecties, maar ze zeggen ook dat het belangrijk is om te genieten van de simpele en eenvoudige dingen in het leven. Zo houden ze van lange ontbijtsessie, heerlijk lang in pyjama’s rondlopen en je koffie in bed drinken. 

Het is belangrijk om balans te houden in je leven. Dit zijn precies de kleine dingen waardoor zij geïnspireerd raken om een super zachte en fijne collectie te ontwerpen.

Alle kussens worden gemaakt van natuurlijke materialen als basis. Zo wordt een deel van de kussens gemaakt van wolvilt. Het kussen is heerlijk zacht en je voelt de textuur van wol en vilt goed. Het geeft een gevoel van warmte. Ieder kussen wordt altijd met liefde afgewerkt. Zo zit er een gestikte naad op, of wordt er een mooi accent gelegd door te werken met houten knopen.

Naast de wolvilt kussens, zijn er ook kussens die gemaakt worden van geweven wol in de meest mooie kleuren, denk aan jade groen en de kleur van kaneel. Van kussen, tot aan plaid en beddengoed ben je bij Moyha aan het juiste adres. Ook de jersey dekbedovertrek is heerlijk zacht. Dat nodigt uit om nog nét wat langer in bed te blijven liggen, zie dan nog maar eens je bed uit te komen! 

Je kunt de gehele collectie bekijken en bestellen op onze webshop. Wil jij ze ook voelen?  De kussens liggen ook in ons Clubhuis bij Nijhof Baarn.

Tot snel! – Anne

 

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub