Nieuwe Rebel Nikki!

Mijn allereerste blog ooit... hoe gaaf is het als je iets nieuws mag ontwikkelen in je leven. En dit slaat gelijk de spijker op zijn kop. Waarom? Nou dat is eigenlijk precies waar ik mij mee bezig houd bij de Rebellenclub.

Zorg voor de winkel

Zoals je misschien al hebt gezien ben ik een styliste van de Rebellenclub en dan wel op de prachtige locatie van de Westfield Mall of The Netherlands.

Ik zorg voor onze winkel. Ja dat lees je goed “ik zorg”. Ik behandel onze winkel net zoals ik voor mijn kinderen zou zorgen. Ik kleed de winkel aan, ik maak het schoon, ik zorg ervoor dat je kennis wilt maken en ik zorg ervoor dat het complete beeld klopt. Klinkt best logisch toch?!

Het laatste deel “iets kloppend maken” is waar veel mensen mee stoeien in hun interieur. Hoe fijn is het dan als je extra hulp kan inschakelen om het juiste advies te krijgen. En daar ben ik dan, een styliste van de Rebellenclub.

Op afspraak gaan wij samen kijken naar jouw woonwensen en gaan wij samen iets nieuws creëren of iets nieuws toevoegen. 

Plan hier je afspraak met een van onze stylistes in The Mall of The Netherlands.

Maar genoeg over wat ik doe, wie ben ik?

Ik ben moeder van een dochter van 4 jaar en een zoontje van 2 jaar. Een gezellige bedoeling thuis! Gelukkig maar want stilzitten is niet aan mij besteed.
Als ik geen doel heb word ik onrustig. Daarom past dit beroep ook zo goed bij mij. Als het ene project is afgerond volgt er weer een nieuwe en het is vrijwel elke keer vernieuwend. 

Met de creatieve vakken op school haalde ik mijn geluk naar boven. Ik wist daarom ook al snel dat ik mijn creativiteit wilde gebruiken in mijn toekomst.
Mijn keuze om naar het Nimeto in Utrecht te gaan was daarom al snel gemaakt. Daar werd duidelijk dat bij interieur mijn passie ligt.

Vervolgens ben ik doorgegaan naar Leiden om daar Kunstzinnige Therapie te studeren. Tijdens deze studie heb ik mezelf pas echt leren kennen.

Ik ben ook echt een natuurfreak. Nee ik ben geen bomenknuffelaar maar ik kan wel intens genieten van verschillende landschappen en jaargetijden. Daar haal ik dan ook veel inspiratie uit. Dit kan je onder andere terugvinden in mijn moodboards. 

Maar wees eerlijk… onze kern vinden is een proces.

Plan je adviesgesprek

In mijn adviesgesprekken vind ik het daarom ook erg belangrijk om de aandacht te leggen op “wat past bij mij en waar voel ik mij goed bij”. Je huis is namelijk de plek waar jij/jullie je goed in moeten voelen ongeacht wat een ander daarvan vindt.

Er zijn vast nog veel meer dingen die ik kan vertellen over mezelf of misschien zitten er bij jou nu vragen.

Ik stel voor, plan een afspraak en ik zorg (ja daar heb je het woord weer) dat de koffie en thee klaar staan! 

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub