Blog van Nina

Hi wat leuk dat je er bent!

Allereerst... welkom op mijn eerste blog ooit.

Ik zal eerst even iets over mezelf vertellen, zodat jullie een beetje een beeld van mij hebben.

Mijn naam is Nina en ik ben 22 jaar oud. Vanaf jongs af aan was ik al bezig om mijn kamer op zo veel mogelijk manieren in te richten en te stylen. Dit is eigenlijk altijd zo gebleven, maar heb ik nu het geluk dat ik m’n werk er van heb kunnen maken.

Zo vind ik het leuk om in mijn vrije tijd lekker op Pinterest te struinen of woonprogramma’s te kijken. Stiekem denk ik dan altijd met ze mee hoe ik het zou inrichten.

Naast het creatief bezig zijn ben ik veel bij mijn eigen paard of op stap met vrienden en vriendinnen. Door dat ik bijna elke dag bij mijn paard ben heb ik genoeg momentjes om even helemaal tot rust te komen en bezig te zijn in de natuur.

Omdat ik natuurlijk altijd al bezig was met interieur heb ik een opleiding gezocht wat daar bij past. Toen kwam ik uit bij Nimeto in Utrecht. Ik heb hier de opleiding styling, interieur en vormgeving gevolgd.

Daarna heb ik nog een extra cursus Sketch-up gevolgd aan Akademie Vogue in Amsterdam. Hier kwam ik er echt achter dat Interieur stylen/ interieur ontwerpen en het überhaupt bezig zijn met interieur echt mijn passie is! Ik kan mn ei er echt helemaal in kwijt.

Zoals je misschien al door had doe ik niks liever dan elke dag creatief bezig zijn, daarom ben ik super blij dat ik mag deelnemen aan het toffe bedrijf Rebellenclub!

Het allerleukste aan mijn werk hier vind ik het creëren van een sfeer met de juiste combinatie van kleur, materialen en producten. Voor mij is het elke keer weer een uitdaging om de klant te leren kennen en hun identiteit om te zetten in een interieur wat bij hun past. De afwisseling en verschillende smaken van de klant houden mij scherp en laten mij elke keer weer beseffen dat iedereen anders is.

Want dat is voor mij de kunst… om de wensen van de klant te vervullen met hulp en inspiratie van mij!

Ben jij nou nieuwsgierig geworden? Kom dan snel een keertje langs om kennis te maken :)

Dit kan in het Rebellenclub clubhuis in Homestudio’s Utrecht of Nijhof in Baarn. Ik help je hier graag met het inspireren van een nieuw interieur of juist je bestaande interieur net even een beetje een nieuwe look te geven!

Hopelijk tot snel!

Liefs Nina

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub