Winter Cocooning

Cocooning - de betekenis volgens het woordenboek: Het zich terugtrekken uit het maatschappelijk engagement eigen huis, tuin en bij zijn kinderen. Het uitgaansleven wisselen voor geborgenheid van zijn woning. Het scheppen van gezelligheid en sfeer in eigen woning. Zich meer afsluiten van de buitenwereld.

Deze trend werd begin jaren 90 uitgevonden door Faith Popcorn. Deze trend keert telkens weer terug. Mede omdat deze trend voor iedereen is!! Door de samenleving worden alle bezigheden steeds drukker en steeds meer.

We zijn tegenwoordig altijd bereikbaar. Is het niet via de telefoon is het wel via de mail of apps. Tijd om eens uit te loggen en te gaan 'Winter Cocoonen'.

De wintermaanden zijn aangebroken. Buiten is het koud. Brrrrrrrr! Het is voor ons allemaal een uitdagende tijd. We zijn vaker thuis en besteden meer tijd in en om het huis. Tijd om heerlijk binnen te zijn en het huis knus en warm te maken.

Een fijne en warme inrichting wordt steeds belangrijker. Een fijn thuis is zoveel meer dan alleen een huis. Filmavondjes met de pantoffels aan of gezellig borrelen bij de haard of kachel. Of een leuke spelletjes middag met het hele gezien of met vrienden. De behoefte aan een fijne en veilige plek, wordt steeds belangrijker. Een plek waar we ons kunnen terug trekken en lekker kunnen ontspannen. Het interieur moet passen bij de behoefte. Tijd om je wollen of gebreide plaid erbij te pakken. En lekker weg te kruipen op de bank.

De Rebellenclub heeft de items om echt te 'Cocoonen'. Neem bijvoorbeeld de Tallin bank en Tallin fauteuil. Die komen in een heerlijk knuffelbare boucle stof in verschillende kleuren. Door de organische vorm en zachte lijnen past dit item heel goed in het cocoon thema. En bekijk onze prachtige collectie plaids en kussens van Moyha. Deze warme woonaccessoires mogen niet ontbreken aan je inrichting. Ze geven een rijk en warm gevoel. En het nodigt uit om te ontspannen en relaxen.

Laten we aan deze onzekere tijd een positieve draai geven. En genieten van kleinere dingen en momenten. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Groetjes Tess.

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub