Blog van Tess

Hallo! Mijn naam is Tess Roselaar.

Dit is mijn eerste blog die ik schrijf voor de Rebellenclub. Ik vertel even kort iets over mezelf. Na de middelbare school ben ik het Nimeto in Utrecht gaan volgen voor visual merchendiser. Vervolgens heb ik aan de Voque akedemie in Amsterdam de studie allround styling afgerond. Mijn kennis en vaardigheden heb ik gedurende mijn loopbaan als etaleuse en visueel styliste bij verschillende bedrijven verder ontwikkeld.

Al van jongs af aan ben ik bezig mijn directe leefomgeving zo gezellig mogelijk te maken. Ik merk dat dit belangrijk is voor je welzijn en geluk. Thuis moet echt een thuis zijn, waar je je goed, veilig en geborgen voelt. Je terug kan trekken en kan relaxen, maar ook om mensen te ontvangen en een gezellige tijd te hebben. Elk mens heeft andere woonwensen. En voor mij is het juist zo leuk om daar op in te mogen spelen. Een eigen haven die je zelf creeert. En met hulp van een stylist tot een nog beter resultaat kan komen. Wat mij blij maakt is dat als ik mensen kan helpen hun interieur mooier en leefbaarder te maken. Dat geeft veel voldoening.

Ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van zo'n jong en dynamisch bedrijf als de Rebellenclub. En hoop hier met het team veel mooi dingen te gaan doen. En veel mensen blij te gaan mogen maken met een interieur dat bij ze past. En het belangrijkste : waar ze zich thuis voelen! Groetjes Tess.

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub