Een All-Black-Look in je interieur

Zwarte meubels

Misschien denk je al snel dat het veel te donker en eentonig wordt, maar als je het goed combineert hoeft dit zeker niet zo te zijn. Zwart is gedurfd, geeft je huis direct karakter en is tegelijkertijd chique, stoer en tijdloos. Natuurlijk zijn er heel veel verschillende soorten tinten zwart zoals gitzwart, ivoorzwart, diepzwart en loodzwart of bijvoorbeeld lak of mat. Zo past er altijd wel één bij je interieur :)

Combineren kan je leren

Zwart is een kleur die je heel goed kan combineren met verschillende kleuren en materialen in huis. Super handig! Zo past zwart dus bij heel veel interieur stijlen. Heb je een modern interieur maak dan een mooie combinatie tussen zwart, wit en wat grijs als aanvulling. Voor een industriële inrichting kun je kijken naar de combinatie van zwart met ruige tinten zoals cognac, olijfgroen en grijs.

Maak een statement

Een zwart statement in je interieur kan namelijk echt de aandacht trekken, ook als je andere kleuren in je interieur hebt. Voeg bijvoorbeeld een grote zwarte kast toe aan je interieur en je hebt gelijk een Eyecatcher.

Zwarte kasten zijn helemaal trendy. Ze zijn stijlvol maar hebben ook een stoer randje. Zo zijn zwarte kasten in meerdere woonstijlen te gebruiken. Zoals in de industriële en Urban Jungle woonstijl maar ook in een moderne of zelfs Scandinavische woonstijl.

Of begin klein

Als je klein wil beginnen kan je ook alleen voor een zwarte eettafel of salontafel gaan. De kunst is om dit te combineren met een mooi kleed, groene planten en leuke accessoires. Zo creëer je toch de kleur zwart zonder dat het gelijk de overhand neemt.

Daarbij is het slim om bijvoorbeeld een ronde tafel te kiezen. De rondingen maken het net iets minder hard. Leuke voorbeelden van ronde eetkamertafels en salontafels zijn onze Madrid Eetkamertafel, Glasgow Eetkamertafel, Leeds Salontafel of de Kastrup Salontafel.

All-Black-Look

Om de kleur zwart extra te benadrukken kun je kiezen voor een zwarte hanglamp boven de zwarte eettafel. Zwart op zwart is heel stijlvol. Dit noemen we de all-black-look. Ga bijvoorbeeld voor de hanglamp Lev. Deze lamp is gemaakt van een metaal frame en zwart touw. Hierdoor houdt je het toch een beetje luchtig boven de zwarte tafel. Wil je een stapje verder gaan dan is de hanglamp Tommy een goede! Deze lamp is in verschillende maten verkrijgbaar. Leuk om bijvoorbeeld in een groepje met verschillende maten bij elkaar te hangen voor een special effect! Bij de lamp zijn de kappen helemaal zwart met een gouden binnenzijde. Stoer, tijdloos en stijlvol! Zwart in combinatie met warm wit licht zorgt altijd voor een design-statement.

Conclusie

Zwarte meubels hoeven helemaal niet een donker en eentonig interieur te geven. De kunst is om het goed te combineren met leuke planten en accessoires. Zwart is namelijk een super makkelijke kleur en erg tijdloos. Als je bijvoorbeeld voor een nieuw interieur wilt gaan kun je jouw zwarte meubels gemakkelijk met je nieuwe meubels combineren. Gelijk duurzaam dus ;)

Ben je benieuwd naar al onze zwarte items? Neem dan hier een kijkje in ons assortiment!

Kom je er nou toch niet helemaal uit met de kleur zwart of vind je het moeilijk te combineren? Maak dan gerust een advies afspraak! Wij helpen je graag verder :)

Tot snel!

Liefs Nina

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub