Gezellig en Sfeervol Samenzijn

Het woord 'lamp' stamt af van het Latijnse woord 'Lampas', dat oorspronkelijk fakkel betekent. Voordat de lamp werd uitgevonden maakte men gebruik van toortsen en fakkels. In het jaar 1879 brandde de allereerste gloeilamp. Hij werd in het openbaar ontstoken. In de jaren 70 kwam de spaarlamp en daarna de ledlamp op de markt.

Verlichting is niet meer uit ons leven weg te denken. Licht is overal, op straat in het verkeer en in en om ons huis. We vergeten wat voor een belangrijke rol verlichting eigelijk speelt. Het is zo vanzelfsprekend. Je interieur ziet er bijvoorbeeld overdag heel anders uit als s'avonds. Een goeie basis- en sfeer verlichting is onmisbaar in elke huis. Functioneel licht is ook belangrijk, voor lezen, huiswerk en je hobby's.

Verlichting voeg warmte en gezelligheid toe in elk interieur. Bij het inrichten van je huis denkt men eerst aan andere dingen. Zoals schilderen, behangen of je huis inrichten. Terwijl verlichting zo belangrijk is.

Onze collectie verlichting sluit aan op ieders stijl en woonwensen. Eén van mijn favoriete is hanglamp Lev. Van deze toffe hanglamp zijn twee maten. De grote maat is te gek boven een ronde eettafel. Maar je kan ze ook combineren. Een grote en een kleine maat en zelfs drie Lev lampen als je een ovaal of rechthoekige tafel hebt. Door ze op verschillende hoogtes op te hangen krijg je een speels effect.

En neem hanglamp 'Rosalie'. Prachtig en chique van gerookt glas. Deze zijn te krijgen in drie maten, 20 cm, 30 cm en 40 cm. Ze is ook verkrijgbaar in een set van drie, waarbij de drie verschillende maten zijn gecombineerd. Ze geven heel zacht licht dus de etentjes aan tafel zullen heel gezellig en sfeervol zijn.

In deze donkere en koude dagen! Tijd voor verlichting!!!

Onder de hanglamp of hanglampen staat meestal wel een eettafel in het interieur. Iedereen houdt wel van lekker eten en tafelen. Of een gezellige borrel en spelletjesavond met familie of vrienden. Dat doe je het liefst en lekkerst aan de eettafel.

Een ronde eettafel is ideaal voor een kleinere ruimtes of woning. Het is ook nog eens gezellig en sfeervol maar ook praktisch. Neem bijvoorbeeld de eettafel 'Glasgow' voor de design liefhebbers of de Carrera met prachtig echt marmeren tafelblad. Deze eettafel is echt een eyecatcher en heeft een chique en rijke uitstraling. De zwarte voet maakt hem net even wat stoerder. Helemaal mooi als je ook stoelen erbij kiest die ook een zwart poten hebben, om er een mooi geheel van te maken.

Ook hebben we grote eettafels in onze collectie en mocht je veel visite krijgen verkopen we bij sommige eetkamertafels ook extensiebladen. Zo verleng je je eettafel met 45 of 50 cm. Bijvoorbeeld onze eettafel Kristiansand van notenhout. De warme houtkleur geeft de tafel een mooi, warm en gezellige sfeer. Door de retro look en de ronde hoeken heeft de tafel een zachte uitstraling. Er zouden zelfs zes stoelen aankunnen. Waarvan twee op de kop, zonder dat het zwaar of teveel lijkt, omdat de tafel elegant en luchtig oogt. Je krijgt gelijk zin om lekker te tafelen.

Eén van mijn favoriete eettafels is de Jelling met visgraat. Dit is nu super hip en je ziet het nu veel terug in andere meubels. Zo hebben wij van deze Jelling ook een bijpassend dressior. De zwarte poot onder de eettafel maakt hem super stoer en lekker robuust. Ook voor deze tafel is een extensie blad verkrijgbaar.

Veel plezier samen, geniet en eet smakelijk!

Groetjes Tess.

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub