Homestudios by BAM & Rebellenclub gaan samenwerking aan met bekende meubelmerken

De Rebellenclub werkt samen met Homestudios by BAM. Onlangs is een bericht verstuurd waarin we aankondigen welke merken te koop zijn in het Experience Center in Utrecht en via de App en website. Homestudios is alleen op afspraak te bezoeken door klanten van BAM Wonen. Hieronder het gehele bericht.


Persbericht:

Homestudios gaat samenwerking aan met nieuwe meubelmerken en biedt nog ruimere keuzemogelijkheden voor toekomstige bewoners

Utrecht, 16 augustus 2018

Homestudios groeit en is samen met partner Rebellenclub de samenwerking aangegaan met nieuwe meubelmerken die toekomstige bewoners straks de mogelijkheid bieden om de woning niet alleen woonklaar, maar ook compleet ingericht te laten opleveren.

Homestudios is een samenwerking van BAM en vele partners. Dit initiatief is gericht op het optimaal bedienen van toekomstige bewoners van een door BAM Wonen gebouwde woning. Homestudios inspireert en faciliteert hen via een unieke digitale en fysieke klantreis. Het belangrijkste uitgangspunt is het bieden van een 9+-klantbeleving met altijd de juiste informatie en inspiratie op het juiste moment, waarin Homestudios bewoners begeleidt naar hun persoonlijke thuis.

Met de toevoeging van toonaangevende merken biedt Homestudios samen met partner Rebellenclub straks een compleet aanbod van meubels, woonaccessoires en vloerkleden in alle prijsklassen, die zowel fysiek in het Homestudios Experience Center als online gepresenteerd worden. Toekomstige bewoners kunnen gaan kiezen uit een uitgebreid assortiment van de volgende merken: Auping, BepureHome, Berden, Bodilson, Bolia, Coming Lifestyle & Kids, Dutchbone, Noodles, Noodles & Noodles, Riverdale, Spruitje, Stapelgoed, Stylegreen, Tolhuijs Design, Vitra, Vloerkledenwinkel, vtwonen, Woood en Zuiver.

‘We merken aan de eerste bezoekers van Homestudios dat ze verrast worden door de vele inspiratie- en keuzemogelijkheden die Homestudios biedt’, aldus Ard Siekerman, directeur Customer Excellence bij Homestudios. ‘Ik ben er trots op dat we met de toevoeging van deze prachtige meubelmerken een nog breder aanbod kunnen bieden en ben ervan overtuigd dat deze partners een waardevolle bijdrage gaan leveren aan de 9+-ervaring die we voor onze toekomstige bewoners nastreven.’

Eind mei is Homestudios gelanceerd en begin juni zijn de eerste toekomstige bewoners ontvangen. 51 Huishoudens die volgend jaar de sleutel krijgen van hun nieuwe woning in het project Larense Veld in Almere, krijgen de mogelijkheid om inspiratie op te doen en keuzes te maken om hun woning compleet woonklaar op te laten leveren. Na de zomer worden ook toekomstige bewoners van andere projecten uitgenodigd.

Homestudios is gevestigd aan de Proostwetering 31 te Utrecht. Deze locatie, aan de westkant van Utrecht, is zowel met het openbaar vervoer als met de auto zeer goed te bereiken. Op loopafstand is een bushalte met directe verbindingen naar onder meer station Utrecht CS en Utrecht Leidsche Rijn.

Leuke items uit onze collectie: