Ga maar lekker zitten pap!

Binnenkort is het weer vaderdag. Op deze dag kunnen we onze vaders in het zonnetje zetten, of naja zitten!! Wat is dat toch met mannen en hun stoelen of fauteuils?? Vaak is dat gewoon hun lekkere plek in huis. Waar ze kunnen ontspannen met de ochtend krant en een kopje koffie. En s'avonds met de pantoffels aan, het nieuws kijken met een drankje. Gelukkig hebben wij voor alle mannen en vaders die lekker willen zitten en ontspannen, mooie fauteuils in onze collectie.

Mijn eigen vader heeft een paar maanden terug de Bilbao fauteuil besteld. Die bevalt zo goed dat hij er nog maar 1 heeft bij besteld. Hij staat op een mooie hoge poot. Dus ziet er mede daardoor elegant uit. Maar het is toch een stoer stoeltje, die heerlijk zit door de diepe zit.

De 'Bilbao' is te verkrijgen in veel verschillende stoffen en kleuren. Met de Bull stof (micro leer) krijgt de fauteuil een stoere look, echt wat voor stoere vaders. Maar in onze geweven stoffen ziet deze fauteuil er ook goed uit. Onze stof Porta en Rate passen goed qua stijl en feel, op de Bilbao.

Fauteuil 'Storberg' is te verkrijgen met een heerlijke voetsteun. Om lekker de voetjes op te laten rusten na een dag werken. Heerlijk ontspannen. Deze fauteuil heeft een stoere corduroy stof en een draaipoot.


Fauteuil 'Vigo' heeft ook een draaipoot, dat is fijn en praktisch. Door de hoge rugleuning zit deze zeer comfortabel. En kan je er zelfs lekker een dutje in doen.

Voor de vaders die van dutjes in de stoel houden, is de 'Floro' ook een aanrader. Deze heeft een kantelfunctie. Door de hendel die zich onder de stoel bevindt, kan je hem en jezelf lekker achterover laten zakken. Zzzzzzzz.....

Voor de 'man cave' papa's hebben we ook een heel geschikt fauteuil, namelijk de 'Corby'. Deze heeft een stoere zwart metalen poot en zit heerlijk en past heel goed in een man- of dad cave. De mooie cognac kleur is goed te combineren met andere kleuren en stijlen. Een echte Rebellen stoel!!


Mocht je nou al een bank van onze collectie op het oog hebben, of er staat er al 1 te shinen in de woonkamer, kan je er ook voor kiezen om daar de fauteuil bij te kiezen van dezelfde soort. Zo breng je rust een eenheid in de woonkamer. Misschien wel leuk om de fauteuil dan is een andere kleur of stofsoort te kiezen als de bank. Daardoor krijg je toch net even die spanning.

Fijne vaderdag!

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub