Schuif maar aan!

Stylingadvies… wat houd dat eigenlijk in en wat kan je verwachten. Op onze website kan je een korte samenvatting vinden maar ik dacht misschien is het voor jullie leuk om het wat persoonlijker te maken!

Wat leuk je hebt een afspraak gemaakt! Enthousiast zoals ik ben zal ik jou mailen met de vraag om mij te overspoelen met inspiratie, plattegrond en foto’s. Bij iedere afspraak ben ik weer benieuwd wat voor leuke uitdaging er weer te wachten staat.

Jouw stijl, mijn stijl…wordt onze stijl. Samen met je partner een interieur samenstelling is voor veel mensen niet een eenvoudige taak. Logisch toch! Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en wensen en dat mag ;). Een onderwerp waar ik jullie graag mee verder help!

Maar hoe dan?

Ik wil voor jullie eerst duidelijk naar voren halen wat individueel de wens en stijl is. Dit doe ik aan de hand van verschillende moodboards. Ik kijk met jullie naar de aspecten die overeen komen die wij gebruiken als uitgangspunten. Daarop gaan wij verder borduren om jullie verschillen samen te bundelen tot één geheel. Jullie woning moet tenslotte voor alle twee als thuis gaan voelen.

Zit de stijl al goed maar ben je bijvoorbeeld toe aan een nieuwe bank. Plan een afspraak!

“Ik zit liever goed dan dat ik het fout heb”

Een bank… misschien wel naast de keuken het meest dominante meubelstuk in je woning. Dit moet dan ook gewoon “goed” zijn. Wist je dat ik vrijwel alle banken op schaal heb liggen als “puzzelstukjes” Met jouw plattegrond 1:50 kunnen we heel efficiënt de modellen plaatsen in jouw ruimte en bekijken wat voldoet aan jullie maten en wensen.

Maar dan nog de kleur…

Met grote stofstalen kan ik je inspireren en beter laten visualiseren. Zelf heb ik een Sikkens en Little Greene kleurenwaaier liggen zodat we eventueel de kleuren van jullie/jouw muur erbij kunnen pakken of erbij kunnen zoeken. Ook een aantal pvc vloeren heb ik hier tot beschikking. Een totaal beeld wil ik voor jou/jullie creëren.

Vraagt jullie project wat meer aandacht dan kunnen wij altijd een vervolg gesprek inplannen. Dit kan in dezelfde locatie (Mall of the Netherlands) maar we kunnen ook een bezoek brengen aan onze locatie Homestudios!

Heb je een dus kleine of grote stylingvraag… Ik beantwoord ze met alle liefde!
Ik behoor tenslotte bij “De club van de vriendelijke dwarsdenkers”.


Het gesprek is altijd geheel vrijblijvend en gratis! Zie ik jou binnenkort en schuif je gezellig aan!?

Liefs Nikki

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub