Happy New Home

Om te beginnen voor iedereen de beste wensen.

Dat 2022 maar een mooi en positief jaar mag worden.

En bij een nieuw jaar, hoort een nieuw huis. Misschien niet helemaal nieuw, maar met kleine aanpassingen kunnen je al een groot verschil maken en je woning een nieuw en fris gevoel geven. De kerstboom eruit, mooie kamerplant erin. De paradijsvogelplant, ook wel Strelitzia genoemd, zijn heel decoratief. Planten zorgen voor een schone lucht in je huis en schijnen stress verlagend te werken. Het zijn echte sfeermakers. Mocht je klein wonen en niet zoveel ruimte hebben voor een grote plant, denk dan eens aan onze ‘verticale tuinen’. https://rebellenclub.com/collections/rebellenclub-x-stylegreen-verticale-tuinen Deze hang je gewoon aan je muur. Hoe tof is dat! Ze zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Een bijkomend voordeel is dat ze onderhoudsvrij zijn. Door het vochtige gellaagje dat onder het mos zit, voedt het mos zichzelf. Je hebt er dus geen omkijken naar, alleen maar kijken en genieten van groen en leven aan je muur!

De bezem erdoor

Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd! Wij hebben een uitgebreid aanbod opbergkasten in onze collectie zitten. Zo kan je kiezen voor een kast met dichte en open vakken. In de dichte vakken kunnen de rommeltjes en in de open vakken kun je mooie woonaccessoires plaatsen. Zoals een vaas of je lievelingsboeken. Deze stoere kasten zijn door het compacte formaat in elk interieur te plaatsen. En als je wat meer ruimte hebt, zijn 2 dezelfde kasten naast elkaar ook heel tof. Zo creëer je een eigen kastenwand. Bekijk onze kasten kastencollectie hier https://rebellenclub.com/collections/boekenkasten

Warmte in je huis

Nu de kerstboom en alle lichtjes weg zijn, kan het ineens kaal en koud aanvoelen. Maar warmte kan je gemakkelijk creëren in welk jaargetij dan ook. Met vloerkleden bijvoorbeeld. Ze geven sfeer en warmte en maken een inrichting af. Ook wij hebben een prachtige collectie vloerkleden die gemaakt zijn van 100% scheerwol. Kijk maar eens naar het vloerkleed Anne of Bubbles. Prachtig door de organische vormen en warme kleuren. Door er woonaccessoires bij te kiezen zoals kussens of een plaid in dezelfde tint creëer je een instant make-over, en heeft je inrichting binnen no time een fris en nieuw uiterlijk.

Schuiven maar

Verplaats je meubels eens. Soms merk je dat, als je meubels anders neerzet, je een totaal andere inrichting kunt verwezenlijken. Als je het goed aanpakt wordt het zelfs mooier en ruimtelijker. Ook door een wand te schilderen of te behangen krijgt je woning een andere uitstraling. Het fijne hieraan is dat je het ook weer makkelijk kunt veranderen.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen enthousiasmeren om lekker aan de slag te gaan en een frisse wind door je woning te laten waaien. Succes en veel plezier!

Groetjes Tess.

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub