Styliste Nina over de Feestdagen

De feestdagen....

Toch wel echt de gezelligste en meeste knusse tijd van het jaar vind ik zelf. Het begint eigenlijk al als de dagen korter worden en het steeds kouder wordt buiten. En misschien komen er dit jaar niet zo veel mensen over de vloer als je had gewild, maar dat hoeft niet te betekenen dat het er minder gezellig op wordt thuis! ....want wat is de beste manier om in de feeststemming te komen? Door je interieur om te toveren!

Toch denk je al snel bij kerstversiering dat het kitcherig wordt, maar dat hoeft echt niet zo te zijn. Als je een thema kiest, gaat de kerstversiering goed op in je interieur en voorkom je dat het tijdens de feestdagen een complete chaos wordt.

Kijk voordat je begint eerst naar je eigen interieur. Welke materialen of kleuren komen veel terug en wat is je style? Laat dit terugkomen in de kerstversiering. Heb je bijvoorbeeld een Scandinavisch interieur met lichte tinten en groen als accentkleur? Ga dan voor beige of bruine kerstballen. Houd de rest neutraal. Zachte kussens en heerlijke plaids doen ook wonderen.

Door gebruik te maken van verschillende soorten textiele zoals bijvoorbeeld wol en katoen creëer je meer diepte in je interieur en houdt je het speels. Combineer er een lekkere warme plaid bij en voilà! De bank is winter ready :) Het merk Moyha staat echt bekend om zijn zachte stoffen; ben je benieuwd? Neem een kijkje op onze site. https://rebellenclub.com/search? q=moyha&type=product

Wat de feestdagen ook echt typeert zijn natuurlijk lichtjes en kaarsen. Je kan er niet genoeg van hebben. Er zijn heel veel manieren om je kerstinterieur sfeervol te verlichten. Vervang de lampen die je nu hebt bijvoorbeeld door lampen met een warmere gloed, maar je kunt ook een aantal kaarsen tevoorschijn halen! Een leuke tip! Combineer allemaal verschillende kandelaren met mooie gedraaide kaarsen op je tafel, op het kozijn in het raam of op de schouw van de open haart. Zo creëer je een echte eyecatcher!

En dan Oud en nieuw! In Nederland is het de gewoonte om oudejaarsavond met familie en vrienden te vieren. Vaak gebeurt dit gezellig thuis met champagne en oliebollen! Wat ga jij doen dit jaar? Uitgebreid dineren met een klein groepje vrienden of gezellig naar je ouders? Gezelligheid staat in ieder geval voorop!

Ik hoop dat het gaat lukken om er een speciale kerst van te maken! Ik wens iedereen alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! :)

Liefs Nina

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub