Maak kennis met styliste Lotte

 

 
Als nieuwste lid van de Rebellenclub heb ik de eer om mijzelf aan jullie voor te stellen. Ik ben Lotte, een enthousiaste jonge (vind ik zelf in ieder geval) vrouw die graag het leven ontdekt. Bij de Rebellenclub doe ik dat als interieur styliste en ga ik graag samen met jullie op zoek naar jullie woonsmaak en welke meubels daar het beste mee matchen. In mijn vrije tijd geniet ik volop van het leven samen met vrienden en familie.


Ervaren interieurontwerper

Ik ben altijd creatief geweest en ook de liefde voor interieur en design zat er al vroeg in. Toen ik – na de middelbare school – een studie moest kiezen was het dan ook wel duidelijk dat het een combinatie moest worden van creatief en zakelijk. Het werd de opleiding communicatie met als afstudeerrichting eventmanagement & styling. In de eerste jaren na mijn studie bleef ik creatief en zakelijk combineren. In eerste instantie bij een grafisch bureau, later was ik bij een groot Nederlands bouwbedrijf op de afdeling corporate communicatie verantwoordelijk voor de huisstijl en de online communicatie. 

Die baan hield op te bestaan en dat betekende voor mij een moment van bezinning. Want was ik eigenlijk wel aan het doen wat ik leuk vond? Ik kwam tot de conclusie dat het creatieve steeds meer op de achtergrond was geraakt en dat ik liever bij of voor kleine organisaties werk. Op dat moment kwam ik in aanraking met Academie Artemis. Een opleidingsinstituut gericht op het opleiden van (interieur) stylistes. Twee jaar lang ging ik elke maandag met een grote glimlach op mijn gezicht naar Amsterdam en werkte ik thuis – tussen alle bedrijven door – keihard aan alle creatieve opdrachten. Het resultaat mocht er zijn; ik ben geslaagd met een dikke pluim. 

Sindsdien werk ik als (zelfstandig) interieurontwerper. En help ik mensen om van hun huis echt hun thuis te maken. Ik ga hierbij altijd op zoek naar wat jou (en je familie) uniek maakt; wat is jullie woonstijl en wat zijn jullie wensen. Dit vertaal ik dan naar een origineel een aansprekend interieuradvies, waarbij een goede balans tussen functionaliteit en spontaniteit centraal staat.

Interieur Styliste bij de Rebellenclub

En sinds 1 juli mag ik deze ervaring dus inzetten voor de Rebellenclub! Op donderdag en de meeste zaterdag vind je mij in ons clubhuis in Amstelveen. Vind je het leuk om mij te ontmoeten, onze mooie maatwerk-collectie te bekijken of kun je wel wat hulp bij je inrichting gebruiken? Loop dan binnen in onze winkel of maak een afspraak voor een gratis persoonlijk styling advies.

En wat doe ik verder?

Ik ben behoorlijk vak-idioot. Dus naast mijn werk bij de Rebellenclub ben ik daar ook graag mee bezig. Zo heb ik onlangs een toffe lichtopleiding gedaan en heb ik een masterclass gevolgd in groenstyling. Ook bezoek ik regelmatig leuke beurzen of een inspirerende expositie.

Daarnaast heb ik natuurlijk ook een leven dat niets – of in eider geval een stuk minder – met mijn werk te maken heeft. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met vrienden of familie te genieten van een hapje en drankje. Hiervoor kruip ik met liefde de keuken in om zelf een feestmaal te bereiden, maar een bezoekje aan fijn restaurant of een zonnig terras sla ik ook zeker niet af.

En als ik wat langer vrij ben ga ik er graag even helemaal tussen uit om het leven te ontdekken en nieuwe herinneringen te maken. Het liefst op exotische bestemmingen, roadtrippend door Europa, in grote steden en buiten de gebaande paden. Zo staat er in augustus een korte roadtrip door de Eiffel gepland. En ga ik samen met mijn lief daar een paar leuke steden, de mooie omgeving en natuurlijk de lokale keuken ontdekken.

Lotte

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub