Marmer

Ze zeggen toch dat alles van jaren geleden weer terug komt…

Hi ik ben Marmer ken je me nog?! Ik was vaak terug te vinden op de prachtige schouw en op de wastafel maar ook ik heb mij verder ontwikkeld in de jaren en heb mijn comeback gemaakt!

Ik ben gek op marmer, het is echt een allemans vriend!

Of je het nou verwerkt wil hebben op de vloer, muur, badkamer, keuken of een meubelstuk, het kan allemaal en het is zo praktisch.

Ja nu heb ik je aandacht “praktisch” dat woord horen we heel graag. Want zeg nou zelf we hebben allemaal een druk leven en als we thuis komen willen we kunnen ontspannen zonder zorgen.

Marmer is een natuursteen die erg duurzaam is. Het heeft een hoge slijtvastheid ideaal dus voor het gebruik in een interieur waar echt geleefd wordt. Maak het schoon met een vochtige doek en eventueel een schoonmaakmiddel zonder zuurgraad. Na enige tijd kan marmer de glans wel een beetje verliezen maar dan kan je gewoon de bovenlaag weer polijsten. Net als bij veel andere materialen kan door langdurige blootstelling  aan nattigheid of zuur het marmer aangetast worden. Wil je nog meer gemak? Kies dan voor keramiek met een marmer look of combineer het met echt marmer in je interieur.

Nu wil je zeker weten hoe je marmer kan combineren in je interieur?

Marmer heeft een lekkere eigenwijze structuur. Misschien dat ik er daarom wel zo gek van ben. Ik eigenwijs… Neee ;)

Stel je partner houd van wit maar jij houd van meer pit, overweeg dan om marmer te nemen. Het geeft meer warmte dan een vlak wit oppervlakte en omdat het een natuurproduct is werkt het ook heel fijn met andere natuurlijke producten.

Houd de kleuren eromheen rustig zodat het marmer de ruimte heeft om te pronken. Houd bijvoorbeeld de kleuraccenten aan van het marmer in combinatie met hout. Mag er van jou nog meer pit in huis? Combineer marmeren accenten met een visgraat vloer die een knipoog maakt naar het klassieke en geef het extra shine met wat messing accenten. Persoonlijk vind ik wit marmer met blauw ook altijd erg goed tot zijn recht komen maar warme terra tinten kunnen natuurlijk ook!

En ga je het al een beetje voor je zien? Toch die salontafel vervangen door marmer… of iets groter aanpakken en doen we de eettafel? Weet je wat, neem eens een kijkje op onze website daar kan je nog meer inspiratie vinden voor het toepassen van marmer. En anders kom je gezellig bij mij voor een interieuradvies in Westfield Mall of The Netherlands. 

Liefs

Nikki

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub