Stof(fen) tot nadenken

In deze blog wil ik onze prachtige stoffencollectie uitlichten. Bijna net zo belangrijk als de bank zelf, is de stofsoort en de stofkleur waarmee je de bank bekleed.

Stap één is een bank te kiezen. Als je die keuze hebt gemaakt en er is goed nagedacht over de afmeting, en hoe de bank het beste past en uit gaat komen in je woonkamer, ga je kijken naar de stof. Belangrijk is om met een paar dingen rekening te houden. Daarom is het goed om een beeld te hebben hoe de rest van woning eruit ziet, of eruit gaat zien. Er moet rekening gehouden worden met de tint en het materiaal van de vloer en eventueel andere bestaande meubels. Als je je woonkamer opnieuw gaat inrichten is de bank meestal het belangrijkste uitgangspunt qua grote meubels, de rest komt daar vanzelf omheen. Wil je met een vloerkleed of carpet onder de bank werken? Wat voor kleuren komen er op de muur of muren? Dat zijn dingen die je moet meenemen in de keuze van de stof.

Hier bij de Rebellenclub hebben we keuze uit een prachtig uiteenlopende stoffencollectie. Hou je van Velours of micro leer? Dat kan! Ook hebben we veel keuze uit geweven stoffen. Met verschillende strucutren. Wist je dat je bij de Rebellenclub gratis stofstalen kan aanvragen? Super handig, omdat het best lastig is om je een voorstelling te maken hoe het thuis zal staan. Ook goed is dan op de lichtinval te letten. En bij de muren en vloer te houden. Zo kan je beter zien of het mooi samen gaat en kan je met een gerust hart een goede keuze maken.

Vers van de pers is onze stof 'Spider', die verkrijgbaar is in 8 prachtige uitvoeringen. Deze chique stof geeft echt cachet aan je woonkamer. Door de twee tinten die in elkaar verweven zitten, geeft het spanning. Deze stof is alles behalve saai. Onze stof 'Alpine' is ook het noemen waard. Deze zachte en knuffelbare stof straalt sfeer en gezelligheid uit. Deze stof is verkrijgbaar in mooie naturel kleurige tinten. Van ivory naar Onyx (donker grijs) zit er voor iedereen een mooie tint bij. De stofsoort 'Chrono' vind ik persoolijk super tof op een poefje of fauteuil. Dit is een geweven stof die meerder kleuren bevat. Echt een eye catcher. En is ook in wat feller en meer opvallende kleuren te krijgen. Degenen die van Chanel jasjes houden, gaat deze stof te gek vinden.

Velour is ook nog steeds niet weg te denken uit de interieurwereld, het is al een trend die een jaar of vijf loopt, maar blijkbaar wel een heel populaire, want het is nog steeds erg in trek. Deze stof, 'Adore' genoemd, hebben wij in veel verschillende kleuren. De Adore gaat ook op onze eetkamerstoelen 'Firenze'. Deze rijke stof is waterafstotend en vlekwerend.

De 'Rate' is een geweven stof. Deze stof is lekker stoer en super sterk met een martindale van 100.000. Deze stof is tijdloos en heel goed te combineren in bijna elk interieur. Onze geweven stoffen bestaan uit combinaties van draden. Hierdoor heeft een geweven stof een levendig effect en is tijdloos en goed combineerbaar.

Martindale staat voor de slijtvastheid van de stof. Bij normaal gebruik is 10.000 genoeg. Onze stoffen bevatten een hoog martindale gehalte. Dus heel gebruiksvriendelijk en wel zo'n fijne gedachte. Extra genieten van je bank dus.

Ook kan je bij ons poefjes en kussens samenstellen. Je kan zelf via de configurator de maat en de stof kiezen. Super tof dat als je een bank bij ons hebt uitgekozen om een poefje of kussens in dezelfde stof te kiezen om een mooie eenheid te krijgen. Of juist een andere kleur van dezelfde stofsoort, of juist een heel andere stof. Je kan het zelf mixen en matchen. Als je het lastig vind om je daar een voorstelling van te maken, kan ik je daarmee helpen.

Veel kijk en uitzoekplezier!!
Groetjes van Tess

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub