Van moduleren naar creëren

Er zijn mensen die graag altijd iets hetzelfde houden. Goed is goed… toch? Veranderen is ook best moeilijk voor veel mensen. Als je iets gaat veranderen weet je tenslotte niet of het goed uitpakt en dit maakt het best spannend. Of het nu een nieuwe baan is, een nieuw kapsel, verhuizen of een nieuwe indeling in je interieur;)

Tegenwoordig zie je veel modulaire banken op de markt. En dan blijven wij natuurlijk niet achter. Wij hebben namelijk “ONZE” Riga!

Riga is een echte blikvanger en trekt graag de aandacht. Opvallen is één van de beste eigenschappen!! Durf te zijn wie je bent en straal het uit. Combineren mag zeker gedaan worden en denk dan in verschillende kleuren en stoffen. Geef je het graag wat meer pit… maak dan gebruik van wat meer contrast in je stoffenkeuze. Wil je het graag wel even anders maar niet te overheersend dan kunnen zachte kleuren met wat stofnuance een goede keuze zijn. 

Maar waarom een modulerende bank?

Heb jij een ruimte waar verschillende opstellingen mogelijk zijn maar twijfel wat voor jou de beste keuze is? Bij de Riga is keuzestress niet aan de orde. Je hebt keuze uit “7” losse delen. De zitmodule zonder armen kan je overal tussen plaatsen. Ga je daarom voor een lange bank of plaats je er misschien een hocker tussen voor wat meer luchtigheid. Zet jij misschien je bank in het voorjaar net even anders dan in de winter. Het kan allemaal!

Op onze website kan je alvast wat mooie voorbeelden vinden van de Riga!

Op onze locatie Woonwarenhuis Nijhof Baarn kan je dit leuke model proef zitten. We kijken graag met je mee voor de stoffen! Wij geven je graag een aantal knipstalen mee zodat je thuis goed kan kijken of ze combineren met je huidige interieur. Wel zo belangrijk ;)

In onze winkels hebben wij de modellen op schaal voor je uitgewerkt! Op afspraak kijken wij graag met jouw plattegrond naar de mogelijkheden. Laat nou net onze Stylingsweken van start zijn gegaan en ontvang een cadeaukaart zodra je gezellig bij één van de stylisten aan tafel schuift!

Want je weet het van MODULEREN komt CRIEËREN!

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub