Zo creëer je een knus en comfortabel interieur

We nemen je maar al te graag mee in een wereld waar rechte lijnen en hoekige vormen plaatsmaken voor de zachtheid van ronde ontwerpen en kalmerende kleurenpaletten om zou jouw eigen knusse en comfortabele interieur te realiseren.

Tips

Met onze tips heb je binnen een handomdraai jouw perfecte knusse droominterieur. En kom je er toch niet uit? Dan kunnen we niet wachten om je te helpen in een gratis interieuradvies online, bij je thuis of in één van onze showrooms!

Aan de slag! 

Tip 1: Warme kleurenpaletten
Kies warme en rustgevende kleuren zoals zachte aardetinten, warm grijs, bruin, en warme tinten van rood en oranje voor je muren, meubels en accessoires. Deze kleuren stralen een gevoel van warmte en gezelligheid uit, en ze helpen om een ontspannen sfeer te creëren.

Tip 2: Zachte texturen
Gebruik textuurrijke stoffen zoals fluweel, bouclé, wol, gebreide dekens en pluche kussens om je interieur te verzachten en een gevoel van tastbaar comfort toe te voegen. Leg een zachte, vloerkleed neer om een knusse plek te creëren waar je kunt ontspannen en je voeten kunt laten rusten.

Tip 3: Sfeervolle verlichting
Installeer verschillende lagen verlichting in je ruimte. Combineer zachte, warme verlichting met dimmers om de sfeer aan te passen aan verschillende momenten van de dag. Bekijken de verlichting in onze collectie ook eens!

Tip 4: Comfortabele meubels
Investeer in comfortabele meubelstukken zoals zachte banken en fauteuils met voldoende kussens en dekens om in weg te zakken. Kies voor meubels met diepe zittingen en ergonomisch design, zodat je gasten en jijzelf comfortabel kunnen ontspannen. Ontdek onze trendcollectie organisch & rond. 

Tip 5: Persoonlijke accenten
Voeg persoonlijke accenten toe aan je interieur, zoals familiefoto's, kunstwerken, en souvenirs van reizen. Deze items brengen warmte en persoonlijkheid in de ruimte en creëren een gevoel van geborgenheid en nostalgie.

Succes! Het zal de perfecte plek worden om te ontspannen, te genieten van gezelschap en te genieten van momenten van rust! 

 

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub