Van herinnering tot verwezenlijking

Een herinnering is misschien wel het meest kostbaarste wat wij bezitten. Het is iets wat volledig van jezelf is en ook al deel je het met iemand anders… jouw herinnering roept gevoelens naar boven die een ander altijd anders kan ervaren.

De definitie van “een woning” via Google luidt als volgt: De kleinste binnen één of meer panden gelegen en voor woondoeleinden bestemd (gebruiksdoel is woonfunctie) verblijfsobject, ontsloten via een eigen toegang vanaf de openbare weg, een erf of een gedeelde verkeersruimte.

Ontsloten via een eigen toegang… net als je eigen herinneringen.

Laten wij ons focussen op de mooie herinneringen want daar doen we het tenslotte voor toch?! Deze herinneringen worden heel veel gemaakt in de avonturen die wij beleven op vakantie. Als je aan iemand vraagt wat is jouw favoriete vakantiebestemming dan krijg je 9/10 als antwoordt één specifiek land of plaats.

Maar waarom is dat zo?

Omgevingen roepen bij ons bepaalde herinnering op, wij voelen ons prettig in een bepaalde natuur/klimaat. Dit is iets wat dichtbij ons staat en waar wij ons prettig bij voelen.

Ik had laatst een adviesgesprek met een moeder en zoon waarbij de zoon aangaf dat hij het kleurgebruik zoals bij zijn ouders thuis ook wilde doorvoeren in zijn eigen woning. Hier voelt hij zich prettig bij en dat is toch een super compliment voor zijn ouders!

Stel jezelf is de vraag waar jij je goed bij voelt… en komen er dan bepaalde aspecten naar voren?

Wij willen graag mooie herinneringen vasthouden en tastbaar maken. Souvenirs zijn liefhebbende items om mee te nemen van mooie plekken en die geven wij dan ook een mooi plekje in huis. Dit geeft je huis een eigen karakter en zo creëren wij gevoel in onze woning.

Misschien worden er op jouw mooie plek van herinneringen bepaalde kleuren veel gebruikt. Bepaalde materialen die veel naar voren komen of accessoires en planten. Als jouw huis op dit moment niet als een thuis aanvoelt zijn dit mooie tools om te gebruiken om jouw huis wel als een thuis te laten voelen.

Wist je dat je bij ons gratis stofstalen kan aanvragen. Hiermee kan je gemakkelijk de kleuren en materialen thuis bekijken. Zo weet je zeker dat je de juiste keus kan maken! Wil jij dit ook klik dan hier.

Ook hebben wij verschillende woonstijlen alvast voor jou in een moodboard verwerkt. Wil jij de woonstijlen zelf ervaren en voelen welke het beste bij jou past… dat kan! Maak dan een afspraak bij Homestudios en loop door alle woningen heen! Zo kan je eenvoudig jouw basis vinden en je eigen aspecten hieraan toevoegen.

Maak voor jezelf altijd een moodboard. Dit kan je doen door eenvoudig te knippen en plakken maar wij hebben dit bij de Rebellenclub nog eenvoudiger en eigentijdser gemaakt door een moodboard functie te ontwikkelen op onze website. Maak een account aan en ga lekker aan de slag!

We hebben onze collectie zover uitgebreid zodat er eigenlijk voor iedere herinnering wel bijpassende items tussen zitten;)

Tip: Blijf dichtbij jezelf want niemand kent jou zoals jij jezelf kent! Veel plezier met jouw herinnering tot verwezenlijking.

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub