WELKOM BIJ THE MALL OF THE NETHERLANDS IN DEN HAAG

In onze clubhuis bij Westfield Mall of the Netherlands Den Haag ben je 7 dagen per week welkom. Tasha, Zeena, Isabelle, Meriam en Robin helpen je van maandag t/m zondag graag bij het maken van de juiste keuze.  

Onze collectie wisselt snel. Wil je zeker weten of een bepaald artikel op voorraad is dan raden we aan om op voorhand even contact met ons op te nemen. Wekelijks worden nieuwe producten toegevoegd. Dus kom snel langs en laat je verrassen!

Routebeschrijving Mall of The Netherlands

ONS CLUBHUIS BOORDEVOL ADVIES EN INSPIRATIE!

Ons Rebellenclub Clubhuis bij the Mall of The Netherlands in Leidschendam is geopend. De collectie wordt getoond in verschillende woonstijlen en zit boordevol inspiratie. Naast de vaste collectie kan je bij ons ook terecht voor maatwerk.


Ons team kan je uitgebreid adviseren. Ook kan je een groot deel uit onze collectie vinden in inspirerende settings.

ADRES MALL OF THE NETHERLANDS

Ons clubhuis in Den Haag is 7 dagen per week geopend en vind je op de Duindoorn 60, in Leidschendam. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.


We zijn 7 dagen per week open!

OPENINGSTIJDEN THE MALL OF THE NETHERLANDS

Ma - Vrij: 8:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Workhops

Zodra de Corona Maatregelen het weer toelaten organiseren we weer leuke workshop. Als Rebellenclub lid kan je gratis meedoen met deze activiteiten.

REBELLENCLUB STOFFENCOLLECTIE

Natuurlijk is de complete Rebellenclub Stoffencollectie beschikbaar in onze shops. Onze collega's kunnen je voorzien van het beste advies.  

Ook is het mogelijk om stofstalen te lenen. Dan kan je thuis nog even kijken of de gekozen stof en kleur daadwerkelijk past bij je inrichting.

SPEELTUIN, LEGO OF BIOS?

Samen met de kids op pad? Leuk! Er is meer dan voldoende vermaak in The Mall. Naast speeltoestellen, een Instagrammuseum zijn er nog veel veel meer toffe spots voor Kids. Zoals de Lego winkel of een mega-bioscooop! Beide bij ons om de hoek.

Ook voor de lekkere trek!

Even de tijd nemen om na te denken over je keus? Of je bezoek combineren met een lunch? Bij The Mall heb je een enorme keus uit fijne restaurants bij het Eet Theather. Ook kan je terecht in de Fresh! voor diverse specialiteiten.

GRATIS ADVIESGESPREK MET ONZE STYLISTES

Wil je een uitgebreid advies van onze stylistes? Plan dan even een afspraak in met onze stylistes Anne of Quita via onderstaand contactformulier. Zij helpt je bijvoorbeeld graag met het samenstellen van  de perfecte bank, het indelen van je woonkamer of het matchen van je stoelen met een eetkamertafel. Neem gerust foto's van je (woon)kamer mee zodat we je nog beter kunnen adviseren over kleurgebruik en materiaal.