Rebellenclub Clubhuis bij Nijhof Baarn

**WELKOM OP AFSPRAAK!**

In onze Brand Store bij Nijhof in Baarn ben je 7 dagen per week welkom. Anne, Michelle, Nadine, Toska en Quita helpen je van maandag t/m zondag graag bij het maken van de juiste keuze.  

Onze collectie wisselt snel. Wil je zeker weten of een bepaald artikel op voorraad is dan raden we aan om op voorhand even contact met ons op te nemen. Wekelijks worden nieuwe producten toegevoegd. Dus kom snel langs en laat je verrassen!

Ons clubhuis boordevol advies en inspiratie!

Voor het beste advies over onze collectie ben je van harte welkom in ons Clubhuis. Onze team kan je uitgebreid adviseren. Ook kan je een groot deel uit onze collectie vinden in een inspirerende setting.

We vinden het fijn dat we je weer in ons clubhuis mogen helpen

PLAN JE AFSPRAAK!

Rebellenclub Stoffencollectie

Natuurlijk is de complete Rebellenclub Stoffencollectie beschikbaar in onze Brand Store. Onze collega's kunnen je voorzien van het beste advies.  

Ook is het mogelijk om stofstalen te lenen. Dan kan je thuis nog even kijken of de gekozen stof en kleur daadwerkelijk past bij je inrichting.

Ook voor de lekkere trek

Even de tijd nemen om na te denken over je keus? Of je bezoek combineren met een lunch? Maak dan gebruik van La Place bij Nijhof. Binnenspeeltuin

Samen met de kids op pad? Leuk! Elk weekend kunnen ze gratis gebruik maken van de binnenspeeltuin bij Nijhof. Onder begeleiding kunnen zij spelen zodat jullie rustig kunnen shoppen. 


Locatie

Ons Clubhuis kan je vinden bij Nijhof in Baarn. Bij Nijhof vind je alles voor je huis onder 1 dak. Van klussen tot inrichten. Er zijn meerdere Brand Stores. Van Auping tot Zuiver. Ook zijn er regelmatig workshops en events. 

Nijhof is 7 dagen per week geopend en vind je op de Minervaweg 3 in Baarn. Direct aan de A1/A27. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Openingstijden

Maandag 09.00 - 17.30
Dinsdag 09.00 17.30
Woensdag 09.00 - 17.30
Donderdag 09.00 - 17.30
Vrijdag 09.00 - 20.00
Zaterdag 09.00 - 17.30
Zondag11.00 - 17.00
Kijk voor openingen tijdens feestdagen op nijhofbaarn.nl

Workshops

Zodra de Corona Maatregelen het weer toelaten organiseren we weer leuke workshop. Als Rebellenclub lid kan je gratis meedoen met deze activiteiten.

Gratis adviesgesprek

Wil je een uitgebreid advies? Plan dan even een afspraak in met onze stylistes Anne of Quita via onderstaand contactformulier. Zij helpt je bijvoorbeeld graag met het samenstellen van  de perfecte bank, het indelen van je woonkamer of het matchen van je stoelen met een eetkamertafel. Neem gerust foto's van je (woon)kamer mee zodat we je nog beter kunnen adviseren over kleurgebruik en materiaal.