Gratis verzending vanaf 50 euro. | Bezoek ook ons Clubhuis bij Nijhof in Baarn.

Rebellenclub Clubhuis bij Nijhof Baarn

In onze Brand Store bij Nijhof in Baarn ben je 7 dagen per week welkom. Anne, Michelle, Toska en Quita helpen je van dinsdag t/m zondag graag bij het maken van de juiste keuze.  

Onze collectie wisselt snel. Wil je zeker weten of een bepaald artikel op voorraad is dan raden we aan om op voorhand even contact met ons op te nemen. Wekelijks worden nieuwe producten toegevoegd. Dus kom snel langs en laat je verrassen!

Gratis adviesgesprek

De ideale woonwereld

Locatie & Openingstijden

Ons Clubhuis kan je vinden bij Nijhof in Baarn. Bij Nijhof vind je alles voor je huis onder 1 dak. Van klussen tot inrichten. Er zijn meerdere Brand Stores. Van Auping tot Zuiver. Ook zijn er regelmatig workshops en events. 

Nijhof is 7 dagen per week geopend en vind je op de Minervaweg 3 in Baarn. Direct aan de A1/A27. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Rebellenclub Stoffencollectie

Natuurlijk is de complete Rebellenclub Stoffencollectie beschikbaar in onze Brand Store. Collega's Anne of Quita kunnen je voorzien van het beste advies.  

Ook is het mogelijk om stofstalen te lenen. Dan kan je thuis nog even kijken of de gekozen stof en kleur daadwerkelijk past bij je inrichting. 

Binnenspeeltuin

Samen met de kids op pad? Leuk! Elk weekend kunnen ze gratis gebruik maken van de binnenspeeltuin bij Nijhof. Onder begeleiding kunnen zij spelen zodat jullie rustig kunnen shoppen. 

Ook voor de lekkere trek

Even de tijd nemen om na te denken over je keus? Of je bezoek combineren met een lunch? Maak dan gebruik van La Place bij Nijhof. 

Advies op maat?

Boek een gratis en geheel vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek met Anne.

.