GRATIS INTERIEURADVIES VOOR JULLIE NIEUWE WONING!

Rebellenclub is partner van Homestudios en nodigt je graag uit voor een gratis interieuradvies. Daarbij ontvang je een kadokaart t.w.v. 50 euro!

Plan jouw gratis interieuradvies

In het Homestudios Experience Center in Utrecht of in één van onze winkels in Den Bosch, Amstelveen, Leidschendam of Baarn.

Gratis advies van onze stylisten

Jouw ideale interieur

Gratis advies voor de juiste meubels
Rebellenclub staat als partner van BAM in Homestudios klaar om mee te denken over de inrichting van jouw woning. Misschien ben je op zoek naar een nieuwe bank of eetkamertafel omdat je nu meer ruimte hebt? Of heb je al gefantaseerd over de uitstraling, stijl en kleuren en welke sfeer je wilt in je nieuwe thuis. Rebellenclub denkt graag met je mee. We geven geheel vrijblijvend een gratis advies over het inrichten van jouw droomhuis.

Nieuwsgierig geworden?
Wist je dat veel van de meubels in de modelwoningen in Homestudios van de Rebellenclub zijn en we deze voor je kunnen bestellen? Plan via deze pagina een afspraak in met onze stylisten en we denken graag met je mee over meubels, kleur, sfeer en vorm in jouw woning.

Rebellenclub & Homestudios

Wij vinden het ontzettend leuk om jou (en je partner!) de komende weken te mogen ontvangen voor een interieuradvies bij Homestudios De Rebellenclub is partner van Homestudios en we gaan je graag helpen met het inrichten van jullie huis. 

Een van onze stylisten zal je tijdens een interieuradvies helpen met het realiseren van je woonwensen.

Wat gaan we bespreken?

We beginnen met jullie wensen, dus hoe specifieker jullie je vragen hebben. Hoe gerichter ons advies. Wil je advies voor meubels, kleurgebruik, materialen? Onze stylisten hebben veel ervaring met een geheel interieur uitdenken, maar kunnen ook helpen bij een specifieke ruimte lichter te doen ogen.

Tips:
- Heb je vragen, noteer die van te voren.
- Neem foto’s mee
- Heb je een plattegrond op schaal van 1:50? Neem die mee!
- Wil je meubels behouden? Het helpt om de maten mee te nemen.
- Verzamel afbeeldingen van wat je mooi vindt op Pinterest
- Heb je echt veel zin? Maak dan een moodboard!

Onze stylisten

Onze stylisten hebben veel ervaring en weten van iedere ruimte iets moois te maken. Onze passie om mooie interieurs te creëren, kunnen we nu samenbrengen en toepassen bij je thuis in de vorm van een interieuradvies.

Ben je op zoek naar een bepaalde sfeer in huis? Wil je meer contrast of zoek je juist een kleur die verbinding creëert tussen de overgang van keuken naar woonkamer? Of hebben jij en je partner een totaal verschillende smaak? Geen vraag of wens is ons te gek om aan de slag te gaan!

We werken met ervaren stylisten die o.a. hebben gewerkt voor de Woonbeurs, vtwonen, Bolia, Ikea en diverse andere bekende merken. We zouden het erg leuk vinden om voor je aan de slag te mogen gaan met een mooi advies!