GRATIS STYLINGADVIES VOOR JULLIE NIEUWE WONING!

Rebellenclub is partner van Homestudios en nodigt je graag uit voor een gratis stylingadvies. Ook ontvang je een kadokaart twv 50 euro!

Plan nu je afspraak!

Wij zijn ook jou partner in b2b

VAN STYLING KLUS TOT EXPERIENCE CENTER

Beste Koper,
Van harte gefeliciteerd met de aankoop van jullie woning. Jullie hebben inmiddels al één (of meerdere) bezoeken gebracht aan het Homestudios experience center om jullie woonwensen te bespreken met de woonadviseur en andere Homestudios specialisten. 

Gratis interieuradvies bij Homestudios
Nu de bouw van jullie project vordert, wordt het tijd om over de inrichting na te denken. Misschien ben je op zoek naar een nieuwe bank of eetkamertafel omdat je nu meer ruimte hebt? Of je hebt al gefantaseerd over de uitstraling, stijl en kleuren en welke sfeer je wilt in je nieuwe thuis. Wij zouden graag met je mee willen denken, wij kennen de woning als geen ander en kunnen je geheel vrijblijvend advies geven over het inrichten van de ruimte.

Nieuwsgierig geworden?
Neem gerust een kijkje op onze website en plan nu een afspraak met een van onze stylisten in.

Wij kijken uit naar je bezoek,

Het Rebellenclub Stylingteam
Tess, Nikki, Nina & Anne

Rebellenclub & Homestudios

Wij vinden het ontzettend leuk om jou (en je partner!) de komende weken te mogen ontvangen voor een stylingadvies bij Homestudios De Rebellenclub is partner van Homestudios en we gaan je graag helpen met het inrichten van hun huis. 

Een van onze stylisten zal je dmv een interieuradvies helpen met het realiseren van je woonwensen. Hiermee geven we je een kijkje in 

Wat gaan we bespreken?

We beginnen met jullie wensen, die kan je bijvoorbeeld samenvatten door een moodboard te maken! Je kunt afbeeldingen verzamelen op Pinterest of afbeeldingen uit een tijdschrift scheuren en verzamelen - zowel jij als je partner kan een eigen moodboard maken en deze kunnen dan gecombineerd worden. 

Over welke ruimte of interieurprobleem zou je graag advies willen hebben? Noteer je vragen van te voren, zodat al je woonvragen worden beantwoord door de stylisten. Neem foto’s en een plattegrond mee van schaal 1:50. Zo kan onze stylist zich het beste in de ruimte inleven en de ruimte en je wensen goed met je bespreken. 

Wil je advies voor je woonkamer en wil je bijvoorbeeld de bank en/of andere meubels behouden? Zorg er dan voor dat je de maten van te voren opmeet en noteert. 

Styliste Nina bij Homestudios

Onze stylisten

Onze stylisten hebben veel ervaring en weten van iedere ruimte iets moois te maken. Onze passie om mooie producten te creëren, kunnen we nu samenbrengen en toepassen bij je thuis in de vorm van een interieuradvies.

Ben je op zoek naar een bepaalde sfeer in huis? Wil je meer contrast of zoek je juist een kleur die verbinding creëert tussen de overgang van keuken naar woonkamer? Of hebben jij en je partner een totaal verschillende smaak? Geen vraag of wens is ons te gek om aan de slag te gaan!

We werken met ervaren stylisten die o.a. hebben gewerkt voor de Woonbeurs, vtwonen, Bolia, Ikea en diverse andere bekende merken. We zouden het erg leuk vinden om voor je aan de slag te mogen gaan met een mooi advies! 

Gratis styling afspraak + kadokaart t.w.v. 50 euro