GRATIS PERSOONLIJK ADVIES

Heb je een vraag over een van onze producten of kom je er niet helemaal uit met het maken van een keuze? Geen probleem, ons team helpt je hier graag bij. Zo krijg jij antwoord op al je vragen en maak jij uiteindelijk de juiste keuze voor je jouw interieur. Via een gratis videobel afspraak krijg jij een persoonlijk advies, afgestemd op al jouw woonwensen.

De beste hulp bij online woonshoppen

De service die je in de winkel van ons gewend bent, maar dan online! Het is best lastig om de juiste bank, tafel of kast te kiezen. Online bieden we je graag dezelfde service als op de winkelvloer. In een persoonlijke videocall via zoom, FaceTime of Skype helpen we je graag met het maken van je keuze. Stel gerust alle vragen die je hebt. Dat is geheel vrijblijvend.

Interesse?

Vul onderaan de pagina het contactformulier in en we nemen binnen 2 dagen telefonisch contact met je op, om een adviesgesprek(ca 30 minuten) in te plannen.

Verlichtingsplan

Het kiezen van de juiste verlichting voor je woning kan soms een moeilijke opgave zijn. Er is immers zoveel keuze in soorten verlichting.

Een verlichtingsplan kan je helpen om inzicht te krijgen in je lichtbehoefte en in de functie die een bepaalde lamp moet vervullen.

De juiste stoel?

Een eetkamerstoel uitkiezen kan best wel lastig zijn. Natuurlijk wil je dat de stoel bij je interieur past. Maar hij moet ook lekker zitten. Daarnaast is het handig als de stoel eenvoudig schoon te maken is. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Op deze pagina vind je een groot aantal tips

Kies de ideale bank!

Welke grootte moet je kopen, welk design, welk model en welke kleur? Het is niet altijd eenvoudig om de ideale bank te kiezen.

Daarom helpen we je graag bij samenstellen van de ideale bank. Klik op onderstaande link voor een aantal tips