Rebellenclub moodboard app

Verzamel inspiratie van jouw favoriete producten, sfeerfoto’s en kleuren op één plek en creëer jouw eigen stijl!

Ontdek jouw stijl met persoonlijke moodboards

Rebellenclub Moodboard app

Rebellenclub introduceert een gratis online tool voor alle interieurliefhebbers in Nederland. Je kan gemakkelijk en gratis je moodboard ontwerpen. Ontdek samen met ons jouw eigen stijl in interieur. Verzamel inspiratie van jouw favoriete producten, sfeerfoto’s en kleuren op één plek en creëer jouw eigen stijl! De Moodboard tool is direct te gebruiken zonder het downloaden van een app. In de Rebellenclub winkels kunnen klanten eenvoudig artikelen toevoegen aan hun moodboard door het scannen van QR codes met hun mobiele telefoon. De artikelen op een moodboard kunnen met 1 druk op de knop worden toegevoegd aan het winkelmandje. Ook is het mogelijk om de moodboards te printen.

Bekijk Moodboard app

Styliste Tess

Tess - Nijhof, Baarn
In onze fijne winkel bij Nijhof wordt je ontvangen door Tess. Of je nu bezig bent met het inrichten van je woning of met een nieuwe indeling. We helpen je graag verder door een passend advies. Je bent 7 dagen per week van harte welkom in onze winkel. In ons Styling Atelier adviseren wen je over materialen, kwaliteit en kleuren. Ook kun je alle stoffen en materialen voelen en kun je je eigen moodboard samenstellen.
Wil je graag advies van Tess? Plan dan een afspraak in, zodat we je goed kunnen helpen.

Styliste Nikki

Nikki - Mall of The Netherlands, Leidschendam Welkom bij Mall of The Netherlands! Ben je bezig met het inrichten van je interieur of ga je binnenkort verhuizen? Nikki denkt graag met je mee en geeft een passend advies. Je kunt 7 dagen per week in onze winkel proefzitten. Kijk voor de actuele openingstijden even op onze website.
Benieuwd naar onze collectie? Kom gezellig langs! De koffie staat voor je klaar. Wil je graag een advies? Plan dan een afspraak in en Nikki helpt je graag. In ons Styling Atelier adviseren we je over materialen, kwaliteit en kleuren. Ook kun je alle stoffen en materialen voelen en kun je je eigen moodboard samenstellen.

Styliste Nina

Nina - Homestudios, Utecht
In de showroom van Homestudios ben je van maandag t/m vrijdag welkom. Of je nu net een nieuwbouwwoning hebt gekocht, of al een tijdje in je (nieuwe) huis woont. Bij Homestudios zie je wat het verschil maakt bij een casco oplevering. Nina en Anne staan voor je klaar en zijn er speciaal om jou te adviseren en te inspireren.

Benieuwd naar onze collectie? Je kunt proef zitten op al onze banken. In ons Styling Atelier adviseren we je over materialen, kwaliteit en kleuren. Ook kun je alle stoffen en materialen voelen. Zo kun je je eigen moodboard samenstellen en de producten en materialen direct in het echt bekijken. Maak op voorhand een afspraak via onze planner. Dan maken we tijd voor je vrij, zodat we je goed kunnen helpen.

plan een afspraak in

gratis stylingadvies

Kom je er niet uit? En wil je gratis stylingadvies hebben van 1 van onze experts? Plan dan hieronder gratis een afspraak in met Tess, Nikki of Nina.