Rebellenclub moodboard app

Verzamel inspiratie van jouw favoriete producten, sfeerfoto’s en kleuren op één plek en creëer jouw eigen stijl!

Ontdek jouw stijl met persoonlijke moodboards

Rebellenclub Moodboard app

Rebellenclub introduceert een gratis online tool voor alle interieurliefhebbers in Nederland. Je kan gemakkelijk en gratis je moodboard ontwerpen. Ontdek samen met ons jouw eigen stijl in interieur. Verzamel inspiratie van jouw favoriete producten, sfeerfoto’s en kleuren op één plek en creëer jouw eigen stijl! De Moodboard tool is direct te gebruiken zonder het downloaden van een app. In de Rebellenclub winkels kunnen klanten eenvoudig artikelen toevoegen aan hun moodboard door het scannen van QR codes met hun mobiele telefoon. De artikelen op een moodboard kunnen met 1 druk op de knop worden toegevoegd aan het winkelmandje. Ook is het mogelijk om de moodboards te printen.

Bekijk Moodboard app
Stylistes Tess bij Rebellenclub Woonwarenhuis Nijhof in Baarn

Styliste Tess & Mandy

Woonwarenhuis Nijhof, Baarn
In onze fijne winkel in Woonwarenhuis Nijhof in Baarn wordt je ontvangen door Tess of Mandy. Of je nu bezig bent met het inrichten van je woning of met een nieuwe indeling. We helpen je graag verder door een passend advies. Je bent 7 dagen per week van harte welkom in onze winkel. In ons styling atelier adviseren we over materialen en kleuren. Kun je alle stoffen en materialen voelen en kun je je eigen moodboard samenstellen.
Wil je graag advies van Tess of Mandy? Plan dan een afspraak in, zodat we je goed kunnen helpen.

Stylistes Nikki en Joy bij Rebellenclub The Mall of The Netherlands Leidschendam

Styliste Nikki & Joy

The Mall of The Netherlands, Leidschendam
Welkom bij Mall of The Netherlands! Ben je bezig met het inrichten van je interieur of ga je binnenkort verhuizen? Nikki en Joy denken graag met je mee en geven passend advies. Je kunt 7 dagen per week in onze winkel proefzitten. Kijk voor de actuele openingstijden even op onze website.
Benieuwd naar onze collectie? Kom gezellig langs! De koffie staat voor je klaar. Wil je graag een advies? In ons Styling Atelier adviseren we je over materialen, kwaliteit en kleuren.

Ontmoet Styliste Nina bij Homestudios Experience Center Utrecht

Styliste Nina

Homestudios Experience Center, Utrecht
Homestudios is een unieke locatie met bijna al onze producten in 9 compleet ingerichte modelwoningen. Hier doe je super veel inspiratie op voor jouw complete interieur. Plan je een afspraak ma t/m vr en Nina helpt je graag met het samenstellen van jouw ideale woning Ook kun je alle stoffen en materialen voelen, maatwerk meubels samenstellen en kun je je eigen moodboard samenstellen.

Styliste Ingrid & Lotte

Winkelcentrum Stadshart Amstelveen
Zeven dagen per week welkom in winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Ook hier is een gezellig clubhuis waar de koffie klaar staat en onze stylistes Ingrid & Lotte je graag helpen met inrichten van jouw woning. In het styling atelier kan je alle meubelstoffen bekijken en tafelbladstelen zien. We helpen je graag met passend advies. Dus plan een afspraak of kom lang in onze winkels.

plan een afspraak in

gratis stylingadvies

Kom je er niet uit? En wil je gratis stylingadvies hebben van 1 van onze experts? Plan dan hieronder gratis een afspraak in met Tess, Nikki of Nina.