Welkom bij de club!

Rebellenclub is partner van Homestudios en helpt je graag met het inrichten van je huis. Bij ons stel je makkelijk je bank samen, kies je de perfecte eettafel of dat mooie vloerkleed.

Ook kan je gratis gebruik maken van een stylingadvies! Op deze pagina plan je je gratis interieuradvies bij onze styliste.

Rebellenclub: Vriendelijke dwarsdenkers

Bij ons géén dertien in een dozijn oplossingen.
We houden het graag bijzonder en maken onze collecties en modellen bewust in kleine oplage.

Bij ons ben je geen nummer.
Je weet zelf het beste wat precies bij jou past, daarom geven wij je alle ruimte om je nieuwe meubel helemaal zelf samen te stellen zoals jij het mooi vindt. Precies jouw smaak en helemaal op maat gemaakt.

Vergeet vermoeiende bezoekjes aan de meubelboulevards.
Bij de Rebellenclub vind je het meteen of je ontwerpt het eenvoudig zelf; kies je model, je opstelling en één van onze 150 kleuren en afwerkingen.

De luxe van maatwerk, maar dan niet voor de hoofdprijs.
Wij doen het wat slimmer. We houden onze voorraad klein en produceren lekker dicht bij huis in Europa. Mooi design, perfecte kwaliteit en dat voor een zachte prijs.

Gratis stylingadvies

Wij vinden het ontzettend leuk om jou (en je partner!) de komende weken te mogen ontvangen voor een stylingadvies bij Homestudios De Rebellenclub is partner van Homestudios en we gaan je graag helpen met het inrichten van hun huis. 

Een van onze stylisten zal je dmv een interieuradvies helpen met het realiseren van je woonwensen.

Onze stylisten hebben veel ervaring en weten van iedere ruimte iets moois te maken. Onze passie om mooie producten te creëren, kunnen we nu samenbrengen en toepassen bij je thuis in de vorm van een stylingadvies.


We werken met ervaren stylisten die o.a. hebben gewerkt voor de Woonbeurs, vtwonen, Loods 5, Bolia, Ikea en diverse andere bekende merken. We zouden het erg leuk vinden om voor je aan de slag te mogen gaan met een mooi advies! 

Hieronder plan je makkelijk zelf een datum voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek!

Rebellenclub is partner van Homestudios en helpt je graag met het inrichten van je huis. Bij ons stel je makkelijk je bank samen, kies je de perfecte eettafel of dat mooie vloerkleed.

Ook kan je gratis gebruik maken van een interieuradvies! Op deze pagina plan je je gratis interieuradvies bij onze styliste in het Homestudios Experience Center of op een andere locatie van ons.